ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορες ανω των  39,00€ | Δόσεις από 100€

Καλάθι

Οι Αξίες μας

Το online φαρμακείο μας υπό την μορφή του a-pharmacy.gr αποτελεί την ψηφιακή επέκταση του φαρμακείου μας που ιδρύθηκε από τον Κ. Ανδρεάδη & τον Π. Αθανασίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το 1983!

35 χρόνια δίπλα σας, στόχος μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς κι υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, ώστε να αναπτύσσουμε μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Όραμά μας είναι να μείνουμε για.. Πάντα Μαζί!

To A στο A-pharmacy υποδηλώνει την αφοσίωσή μας στην επιχειρηματική αριστεία και παραπέμπει στις παρακάτω αξίες, που είναι οι κινητήριοι μοχλοί για την επιτυχή λειτουργία και συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας καλλυντικά, αντιηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προϊόντα για το αδυνάτισμα, ορθοπεδικά, προϊόντα για την υγεία, διαγνωστικά τεστ, φυτικά προιόντα, ομοιοπαθητικά, βρεφικά είδη και είδη αθλητικής διατροφής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Εμπειρία

33 ολόκληρα χρόνια βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, φροντίζουμε για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους, προβληματιζόμαστε με τα θέματα που τους απασχολούν, ερευνούμε πάνω σε αυτά και δίνουμε την καλύτερη λύση. Έτσι καταφέραμε να χτίσουμε μια ουσιαστική κι ειλικρινής σχέση μαζί τους.

 

Οικογένεια

Η επιχείρησή μας θεωρείται οικογενειακή.Κι αυτό γιατί τα μέλη της συνδέονται φιλικά, συνεργάζονται αρμονικά, ενδιαφέρονται για το καλό της επιχείρησης και στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Διάρκεια

Η διάρκεια των 35 χρόνων αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που αισθάνονται οι πελάτες προς τις υπηρεσίες μας, την ικανοποίηση για την άρτια και γρήγορη εξυπηρέτησή τους και πάνω από όλα το ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες τους.

 

Καινοτομία

Το ενδιαφέρον μας για τους πελάτες μας δε μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε με τις υπηρεσίες που τους προσφέρουμε. Ψάχνουμε, ερευνούμε κι εντοπίζουμε συνεχώς σύγχρονα και ασφαλή προϊόντα που θα τους εξασφαλίσουν υγεία,ευεξία,ομορφιά και ψυχική ανάταση.

 

* Σας γνωστοποιούμε ότι, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω Internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές μέσω Internet.

RETURN TO THE TOP